Опубліковано: 18 Квітня, 2024. Переглядів: 358


На заході України двоє чоловіків напали на прикордонників: що відомо (+ФОТО)

Сьогодні вночі, 18 квітня, на Рівненщині двоє чоловіків напали на прикордонний наряд. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України (ДПСУ). Зазначається, що неподалік населеного пункту Зарічне прикордонному наряду, який під час виконання завдань рухався службовим автомобілем, перегородив дорогу інший транспортний засіб.

Підійшовши до авто, аби з’ясувати причини блокування дороги, прикордонники виявили двох чоловіків, які перебували в неадекватному стані.

Вимогу надати для перевірки документи та провести огляд авта чоловіки проігнорували, почали нецензурно висловлюватися та агресивно поводитися. Без жодних пояснень один з них завдав удару в обличчя прикордоннику. Після цього на місце події наряд викликав співробітників поліції, а прикордонник з травмами звернувся до медичного закладу.

Наразі обох правопорушників затримано. За злісну непокору законній вимозі прикордонників на осіб складено протоколи про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст.185-10 КУпАП.

Також до Нацполіції направлено повідомлення про кримінальні правопорушення за ст. 345 «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу» та ст. 122 «Умисне тілесне ушкодження середньої тяжкості» КК України.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...