Опубліковано: 18 Квітня, 2024. Переглядів: 199


Став “волонтером” за 2000 євро: на Закарпатті затримали ухилянта (+ФОТО)

На Закарпатті прикордонники Чопського загону затримали 26-річного жителя Тернопільщини за підозрою у спробі виїхати з України за підробленими документами та дати хабар прикордоннику.

Про це повідомили на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України у Facebook.

За інформацією ДПСУ, чоловік, який їхав рейсовим автобусом до Угорщини через пункт пропуску “Тиса”, на контроль разом із паспортом надав пакет документів, відповідно до яких виїжджав як волонтер за гуманітарною допомогою для потреб Збройних сил України.

“Під час перевірки документів прикордонники встановили, що вони підроблені. Викритий на обмані чоловік зізнався, що придбав увесь пакет через інтернет за 2000 євро, і спробував “залагодити” проблему хабарем. Він запропонував прикордонному нарядові грошову винагороду у розмірі 1600 євро. Інспектор від такої «угоди» категорично відмовився, на місце події викликали співробітників Нацполіції”, — йдеться в повідомленні.

Дії чоловіка кваліфікували за ст. 369 ККУ та за ст. 358 ККУ. Після отримання рішення про відмови у пропуску, чоловіка у супроводі слідчо-оперативної групи доправили до відділку поліції.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...