Опубліковано: 17 Квітня, 2024. Переглядів: 1212


На заході України підлітки жорстоко побили дівчину: копали ногами по обличчю (ФОТО, ВІДЕО)

У місті Стрий, що на Львівщині, підлітки завдали травм дівчині.

Інцидент трапився ще 9 квітня, але тільки зараз події надали розголосу, розмістивши відео у соцмережах.

В місцевій спільноті stryi_info у Telegram опублікували відео побиття дівчини: його каналу надіслав анонімний користувач.

Увага! ВІДЕО 18+

Побиття дівчини у Стрию: що сталось і чи є реакція

На кадрах видно, що група підлітків на території поблизу будівлі (можливо, школи), проводить якісь “розбірки”. В один момент одну з дівчат кидають на землю, і хлопець починає її бити. Дівчина намагається закрити обличчя руками, але отримує удари по голові – він копає ногами, а потім б’є кулаком. Дехто намагається зупинити хлопця, інші знімають інцидент на відео.

Проте, відео, оприлюднене у соцмережах, дуже коротке: всього 14 секунд. Що трапилось далі – невідомо, проте, користувач, який насділав кадри, стверджує, що дівчина зазнала серйозних травм.

“Мені стало відомо, що приблизно 09.04.2024 було дуже сильно побито дівчину-підлітка. Сам я тому свідком не був і проживаю не в Стрию, але маю відео з побиттям. З наданої мені інформації стало відомо, що тій дівчині були нанесені тяжкі травми, зокрема, обличчя. Прошу вас вчинити дії щодо розголосу цієї інформації, а також повідомити про цей випадок поліцію для того, щоб винні особи були встановлені і притягнуті до юридичної відповідальності”, – написав анонімний користувач.

Наразі у поліції не коментували інформації про цей інцидент.

 

Правоохоронці відреагували на побиття дівчини в Стрию

У прес-службі поліції Львівської області повідомили, що поліцейські встановлюють обставини побиття неповнолітньої у Стрию

«Особи учасників події встановлені, зараз правоохоронці проводять їх опитування у присутності батьків та психологів – вирішується питання правової кваліфікації», – йдеться у повідомленні.

Так, 16 квітня під час моніторингу соціальних мереж поліцейські виявили відеоролик, у якому дівчина завдає ударів у різні частини тіла та по голові іншій дівчині, яка лежить на землі.

«Під час перевірки, проведеної співробітниками Стрийського районного управління поліції, було встановлено, що подія сталась 9 квітня у місті Стрий на вулиці Бобикевича. Також встановлені особи учасників події, зокрема, дівчини, яка завдавала ударів – 16-річної місцевої жительки та потерпілої – також мешканки Стрия віком 15 років», – йдеться у дописі.

Зараз правоохоронці опитують учасників події у «Зеленій кімнаті» в присутності батьків та психологів для встановлення усіх обставин.

Вирішується питання правової кваліфікації події.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...