Опубліковано: 8 Березня, 2021. Переглядів: 518


Нардеп від “Слуги народу” Олег Семінський купив свій мандат за 7 млн? (АУДІО)

Про таку суму коштів йдеться в аудіозаписі, оприлюдненому екс-міністром транспорту Рудьковським, який, до слова, провів 1,5 роки в російській в’язниці за звинуваченнями “у штурмі посольства РФ в Києві в 2014”. Також на цьому аудіо Семінський розповідає про готовність займатись “вплоть до комунізму”, до тих пір, поки не буде знята депутатська недоторканість.

Даний звукозапис оприлюднений на аудіопорталі SoundCloud: http://soundcloud.com/user-635034706/sem/s-liUiwuPxodR.

Також про це йдеться в статтях на “РБК-Україна” і на сайті видання “ГОРДОН”, якому Рудьковський передав копію листа, який був надісланий президенту України Володимиру Зеленському у зв’язку з кримінальним переслідуванням у справі про викрадення у 2012 році тодішнього голови компанії “Нафтогазвидобування” Олега Семінського.

За даними “РБК-Україна”, наприкінці 2012 року податковий борг “Нафтогазвидобування” перед держбюджетом становив 64 млн грн. У підсумку, 2012 року, під керівництвом Семінського вона стала збитковою компанією і завершила рік із негативним фінансовим результатом у розмірі 381 млн грн.

Ймовірно, саме з цих виведених з компанії коштів, Семінський і купив собі в подальшому місце на мажоритарному окрузі в 2019 році від провладної партії.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...