Опубліковано: 7 Березня, 2021. Переглядів: 1219


З опівночі на Закарпатті запроваджується “червоний” рівень епіднебезпеки

У Закарпатській області ввели “червоний” рівень епіднебезпеки через поширення коронавірусу.

Напередодні місцева влада ухвалила рішення про посилення карантинних обмежень.

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) на позачерговому засіданні в суботу, 6 березня, ухвалила рішення про запровадження “червоного” рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Закарпатської області. Про це повідомив міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов у своєму Telegram-каналі.

“Червоний” рівень епіднебезпеки запроваджується на Закарпатті з опівночі 8 березня. Під час нього діятимуть відповідні обмежувальні протиепідемічні заходи.

Напередодні регіональна комісія з питань ТЕБ та НС у Закарпатській області ухвалила рішення про впровадження додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів на територіях населених пунктів області, де склалася неблагополучна епідемічна ситуація через COVID-19.

Запровадження “червоного” рівня епіднебезпеки передбачає, серед іншого, зміну графіків руху регулярних та нерегулярних перевезень міжобласного сполучення, а також заборону посадки і висадки пасажирів на рейсах міжобласного сполучення.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...