Опубліковано: 31 Березня, 2024. Переглядів: 321


Гороскоп на 1-7 квітня

Протягом тижня з 1 по 7 квітня за допомогою чи порадою звертатимуться друзі. Не ігноруйте їхніх прохань. Вони щедро віддячать і прийдуть на допомогу, коли цього потребуватимете ви. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Це час поневірянь і роздумів, – говорить астрологиня. – Менше сумнівайтеся, більше дійте. Триває сезон затемнень.

Не все вдаватиметься з першого разу, але доля винагородить сміливих і чесних. Не варто наймати на роботу майстрів. Ремонтом в оселі ви залишитеся незадоволеними. Зберігайте заощадження недоторканими. Скористаєтеся ними вигідно після сонячного затемнення 8 квітня. Наступний тиждень буде набагато успішніших. Багато хто відчує полегшення і отримає можливості, яких не вистачало раніше. Здаватиметься, що краще бути не може. Це стане найкращим тижнем весни”.

Овен

Прагнутимете до стабільності, але багато чому завадить лінь. Ви не готові працювати, жертвуючи сном та відпочинком. Не намагайтеся причарувати людину, яка вам симпатизує. Здобути взаємність буде важко.

Телець

Почуватимете себе гармонійно. Потрапите у потрібне місце в потрібний час. Зумієте навіть критичну ситуацію використати на власне благо. Не варто щось змінювати у фінансовій політиці до наступного тижня. Заощаджуйте.

Близнюки

Важко буде об’єктивно оцінити ситуацію. Емоції братимуть верх над розумом. Швидше можете нашкодити комусь, аніж допомогти. Заспокойтеся, зберіться, попросіть рідних про допомогу.

Рак

Підкоріться ситуації і пливіть за течією. Грошей бракуватиме. Обіцяних надходжень годі чекати. Не ризикуйте своїм майном. Не позичайте нікому речі. Закупи продуктів зробіть у вівторок. Тоді вдасться зекономити.

Лев

Фінансова ситуація налагоджується. Подумайте над перспективою заробітків на найближчі два місяці. Вам допомагатимуть усі навколо. Але можуть виникнути непорозуміння у колі друзів. Прикусіть язик, аби не наговорити зайвого.

Діва

Творчих людей спіткає криза. Вони не зможуть здивувати новизною і користуватимуться чужими ідеями. Можуть загострюватися серцево-судинні захворювання. Не провокуйте інфарктів та інсультів.

Терези

На вас сильно впливатимуть батьки і родичі, до думок яких ви прислухаєтеся. Під їхнім тиском можете зробити багато помилок. Приймати важливі рішення краще у п’ятницю. У понеділок і вівторок втратите удвічі більше грошей, ніж сподівалися.

Скорпіон

Буде відчуття, що кризовий період проходить. Є можливість допомогти іншим. Виявляйте милосердя. Це вплине на якість вашого життя і на емоційний стан. У ваше життя можуть прийти нові знайомі з інтернету. Вони принесуть новини та ідеї, які змінять ваше ставлення до багатьох речей.

Стрілець

Здаватиметься, що потрапили у безвихідь. Не знатимете, як врегулювати усі складні ситуації, які виникатимуть вдома і на роботі. Більшість справ розв’яжуться самі по собі. Не впадайте у відчай, робіть те, що у ваших силах. Утримайтеся від походу по крамницях.

Козоріг

Не шукайте пригод на свою голову. Помиріться з коханими, не сваріться з людьми, від яких залежить ваше майбутнє. Утримайтеся від нової стрижки, не фарбуйте волосся.

Водолій

Роботи у вас буде багато. За неї гарно заплатять. Не варто давати обіцянок і приймати остаточні рішення. Кохані перестануть вам довіряти. Мовчіть або говоріть правду. Нові смартфони купуйте наступного тижня.

РибиАктивізуються життєві сили в організмі. Це вдалий час, аби укріпити імунітет, почати заняття у спортзалі. Добре проходитимуть переговори та відрядження. Перше побачення плануйте на вечір середи.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...