Опубліковано: 7 Березня, 2021. Переглядів: 404


Смертельна ДТП у Польщі: розповіли про стан українки, яку вважали мертвою

Станом на 7 березня в лікарнях Підкарпатського воєводства після ДТП, яке сталося з українським автобусом, перебувають 24 людини. Про це повідомив генконсул України в Любліні Василь Павлюк, пише “Укрінформ”.

24 українців, які теж постраждали в ДТП, відправили в Україну 2-ма автобусами перевізника з Тернополя, якому належав розбитий транспорт.

За словами Павлюка, їх травми не є настільки тяжкими, аби й надалі перебувати в лікарні. Крім того, ще 2 осіб вирішили не їхати в Україну, а повернутися до своїх родин у Кракові та Жешуві.

1-ну з постраждалих жінок, яку помилково назвали 6 жертвою автокатастрофи, вдалося врятувати.

“Зараз вона в реанімації у комі, її стан критичний. У решти осіб стан також тяжкий, але стабільний”, – повідомив дипломат.

Він додав, що двоє водіїв автобусу, стан яких є нормальним, були затримані поліцією. Після отримання свідчень у справі, водія, який не був за кермом, мають відпустити. Водій, який був за кермом у момент ДТП, залишиться під слідством.

Українським дипломатам по документах вдалося встановити осіб жертв автокатастрофи. Для підтвердження цієї інформації очікується офіційний лист від прокуратури міста Перемишль, додав Павлюк.

Пасажири автобусу були з багатьох регіонів України. Зокрема Львівської, Тернопільської, Запорізької, Херсонської, Полтавської, Одеської областей.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...