Опубліковано: 23 Березня, 2024. Переглядів: 360


На трасі Київ–Чоп сталася смертельна ДТП (+ФОТО)

На Рівненщині зіткнулися вантажівка з напівпричепом та бус. Від отриманих травм пасажир буса помер у лікарні. Про це 23 березня повідомила речниця поліції Марія Юстицька.

За її інформацією, ДТП сталася 23 березня, орієнтовно о 12:30, на трасі Київ — Чоп у селі Грушвиця Друга Рівненського району.

“Слідчі встановили, що водій автомобіля Mercedes-Benz із напівпричепом, 43-річний житель Житомирської області, не врахував дорожню обстановку та допустив зіткнення із автомобілем Mercedes під керуванням 27-річного рівнянина, який здійснив аварійну зупинку в крайній правій смузі”, — розповіла Марія Юстицька.

Вона додала, що внаслідок ДТП травмувалися водій та пасажир буса. Кермувальника після надання меддопомоги відпустили. Пасажир — 38-річний житель Волині, попри вжиті реанімаційні заходи, від отриманих травм помер у лікарні. Обидва водії були тверезі.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування за фактом порушення ПДР, що спричинило смерть потерпілого. Санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами трьох років або без такого.

у рівненському районі внаслідок дтп загинув пасажир буса

у рівненському районі внаслідок дтп загинув пасажир буса

у рівненському районі внаслідок дтп загинув пасажир буса


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...