Опубліковано: 6 Березня, 2021. Переглядів: 312


Гороскоп на 8 – 14 березня

Овен. В особистому житті настане довгоочікуване затишшя. Тримайте себе в руках, щоб не порушити ідилії. Час будувати нові плани й обмірковувати шляхи їх реалізації. Тільки нікому про них не розповідайте.

Телець. На жаль, на роботі ризикуєте опинитися не при справах. Не сперечайтеся, а краще потратьте енергію на підтримку сімейних стосунків. Усі пропозиції, які будуть надходити, обговорюйте з фахівцями.

Близнюки. Досвідчені люди підкажуть правильне рішення. Наприкінці тижня близькі можуть вас підвести, та все ж проведіть неділю в сімейному колі. Це допоможе відновити втрачений родинний зв’язок.

Рак. За складні справи беріться, тільки якщо вам є на кого покластися. Гроші, які ви зараз дасте в борг, повернуться не скоро. Але дати їх усе ж доведеться, якщо хочете зберегти дружбу.

Лев. Вам зараз знадобиться витривалість: як фізична, так і психологічна. Не дозволяйте емоціям узяти над вами верх. Передихнути зможете у вихідні. Краще надати перевагу спокійному відпочинку.

Діва. У вас з’явиться шанс вирішити старі сімейні проблеми. Період сприятливий для будь-яких поїздок та участі в розважальних заходах. На вас чекають перспективні знайомства.

Терези. Бажання посваритися з ким-небудь може перешкодити спокійно пережити цей час. Щоб розрядити обстановку, вирушайте за місто, наприклад, на дачу. Відпочиньте, випустіть пар, наберіться сил.

Скорпіон. Не бійтеся першими йти на примирення, якщо ви дорожите стосунками. З боку хорошого друга можлива зрада. Однак не поспішайте викреслювати його зі свого життя. Дайте йому шанс усе виправити.

Стрілець. Почніть активно доглядати за собою, можете навіть кардинально змінити образ. На роботі ймовірний службовий роман. А проте в будь-якій ситуації ліпше спочатку подумати, а вже потім занурюватися в почуття.

Козеріг. Яскраві емоції чекають на вас. Дайте собі відпочити й зарядитися енергією. Трішки затьмарять ці дні проблеми з дітьми. Вирішуйте їх на холодну голову або відкладіть прийняття рішення на потім.

Водолій. Придивіться до свого партнера, щоб зрозуміти, чи в безпеці ваш союз, бо можлива зрада. Зверніть увагу на здоров’я. За найменшого нездужання варто звернутися до лікаря.

Риби. Набути цінного досвіду непросто, але ви з усім упораєтеся. Від підступів колег краще залишатися осторонь. Більше часу проводьте з другою половинкою, щоб зміцнити стосунки.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...