Опубліковано: 21 Березня, 2024. Переглядів: 568


Повістки почали виписувати 17-річним юнакам: що треба знати

Територіальні центри комплектування почали виписувати повістки 17-річним.

На призовних дільницях триває приписка юнаків 2007 року народження й згідно з чинним законодавством, громадяни, які отримали повістку для приписки, мають особисто прибути на призовні дільниці територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки за місцем проживання, повідомили у Одеському обласному ТЦК та СП.

“Приписці підлягають усі допризивники, які мешкають на території міста та району. У повістці вказано повний перелік документів, які юнаки мають подати особисто до призовних дільниць”, – йдеться у повідомленні.

У “військкоматі” звернули увагу, що юнаки мають прибути на дільниці у строк, вказаний у повістці. Приписна кампанія проходить на території усієї України.

“Якщо допризивник не може прибути на дільницю у зазначений час, на те мають бути поважні причини. Приписна кампанія необхідна для взяття юнаків на військовий облік, визначення кількості майбутніх військовозобов’язаних, як багато з них придатні для військової служби, а також для встановлення їхніх особистих якостей, фаху й рівня освіти”, – пояснили у ТЦК.

Посвідчення про приписку до призовної дільниці видається громадянам, приписаним до призовних дільниць, яких за результатами проходження комісії з питань приписки визнано придатними до військової служби або тимчасово непридатними до військової служби чи такими, що потребують лікування.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...