Опубліковано: 12 Березня, 2024. Переглядів: 1223


Смертельна ДТП на Закарпатті: у поліції повідомили подробиці (+ФОТО)

Ввечері 11 березня до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду між селами Абранка та Нижні Ворота Мукачівського району.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група Відділення поліції №2 Мукачівського РУП. Правоохоронці провели першочергові слідчі дії та з’ясували попередні обставини автопригоди.

Встановлено, що 26-річний мешканець Вінниці, водій вантажного автомобіля марки «DAF» з напівпричепом, рухався автошляхом «Київ-Чоп». Під час руху на мокрому дорожньому покритті відбувся занос причепа на зустрічну смугу руху, в результаті – зіткнення із зустрічним легковим автомобілем «Skoda», яким керував 30-річний житель села Білки Хустського району.

Внаслідок ДТП водія легковика із травмами різного ступеня важкості госпіталізували до лікарні, його пасажирка — 55-річна мешканка міста Берегове, від отриманих травм померла на місці події. Водій вантажного автомобіля тілесних ушкоджень не отримав.

Обидва транспортні засоби співробітники поліції вилучили та помістили на арештмайданчик. Водія вантажівки освідували — за кермом чоловік перебував тверезий. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що  спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження, слідчі Головного управління Національної поліції в Закарпатській області відкрили кримінальне провадження  за  ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. У справі призначать ряд експертних досліджень, щоб встановити усі об’єктивні обставини автопригоди. Слідство у справі триває.

поліція закарпаття розслідує смертельну аварію неподалік нижніх воріт

поліція закарпаття розслідує смертельну аварію неподалік нижніх воріт

поліція закарпаття розслідує смертельну аварію неподалік нижніх воріт


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...