Опубліковано: 10 Березня, 2024. Переглядів: 282


Гороскоп на 11-17 березня

Протягом тижня з 11 по 17 березня відсидітися у тіні не вдасться. Доведеться переймати новий досвід та відшліфовувати свої уміння. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Легше цей тиждень переживуть ті, хто працює в команді, – говорить астрологиня. – Вони гуртом долатимуть перешкоди. Наберіться сили. Попереду – кращі часи.

Можна вирішувати питання з нерухомістю. Покупка дому чи дачі буде вдалою. Особливо таланитиме Тельцям, Скорпіонам, Терезам і Водоліям. Ці чотири знаки стануть головними щасливчиками цієї весни”.

Овен

Не женіться за тим, що не вдається легко. Пам’ятайте слова філософа Григорія Сковороди: “Дякую природі, що зробила непотрібне важким, а важке – непотрібним”.

Телець

Відганяйте від себе погані думки. З оптимізмом дивіться у майбутнє. Це чудовий період, аби здобувати другу вищу освіту. Вам легко даватиметься навчання. Знайдете найкращих наставників.

Близнюки

Доля зведе вас з людьми з вашого минулого. Це наштовхне на купу неприємних спогадів. Не уникайте зустрічі з ними. Навпаки використайте цей момент, щоб розставити усі крапк над “і”.

Рак

Дозвольте собі відчувати щастя тут і зараз. Не женіться за неможливим. Націльтеся на результат, який вас влаштовує, і рухайтеся до своєї цілі. Не варто іти на побачення. Розчаруєтеся у виборі.

Лев

Цього тижня варто дбати про свій зовнішній вигляд. У понеділок і середу ідіть до перукаря, у четвер – зробіть манікюр, у суботу – відвідайте косметолога.

Діва

Не варто підбирати лінзи та окуляри. Перевірте свій зір через тиждень. Результати відрізнятимуться. Це чудовий час для знайомств. У суботу маєте усі шанси зустріти свою половинку.

Терези

Події навколо змусять опустити крила. Але ви не з тих, хто здається. Посумували – і годі. Час братися до справ і робити свій вклад у здобуття перемоги. Цього тижня гарно ітиме бізнес, вдаватимуться справи, які раніше зайшли в глухий кут.

Скорпіон

На вашому рахунку стає більше грошей. Не поспішайте витрачати. Заощадьте частину коштів, якщо бажаєте покращити житлові умови. Цієї весни у вас буде дві найбільш вдалі покупки. Станете власником нових квартири та авто.

Стрілець

Не час здаватися і опускати руки. Ви успішні та незалежні, сповнені оптимізму та жаги до пригод. Дозвольте собі стати успішними у творчості чи бізнесі.

Козоріг

У понеділок та вівторок іншими очима глянете на людей, яких раніше вважали добрими та розумними. Мало на кого можна покластися у такі моменти. Наберіться терпіння і дозвольте іншим показати своє справжнє нутро. Ці люди ненадовго затримаються у вашому житті.

Водолій

Час для відпочинку настає прямо зараз. Цей тиждень дозволить відновитися та набратися сил. Використайте його з користю. Більше часу проводьте на свіжому повітрі. Насолодіться початком весни, наведіть порядок на присадибній ділянці. Сили та натхнення, які накопичите у ці дні, зроблять вас успішними та багатими протягом весни.

Риби

Використайте цей час, аби всю весну купатися у грошах. Працюйте наполегливо. Повірте, що нема нічого неможливого. Саме зараз ви зумієте досягти бажаного результату.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...