Опубліковано: 8 Березня, 2024. Переглядів: 248


Російські пілоти відмовляються летіти у бік України: кажуть, що це квиток в один кінець

Останні успіхи наших Повітряних сил в боротьбі з літаками агресора, посіяли страх і паніку в середовищі російських пілотів. 15 збитих літаків за два тижні в купі з А-50 – це не жарти. Таких втрат техніки і особового складу воїни РФ ще не мали.

Пілоти РФ саботують вбивчі накази свого керівництва

За даними нашої розвідки пілоти на нарадах відмовляються вилітати у бік кордонів України на бойові завдання. Командири лютують і погрожують своїм підлеглим. Такі новини з ворожого табору повідомив Командувач Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Микола Олещук.

“За нашими даними, серед російських пілотів уже почались певні «дискусії» щодо рішень військового керівництва – посилати їх в один кінець. Такі розмови, а можливо і саботаж, під час виконання завдань окупантами, лише зростатимуть, коли Повітряні Сили отримають від західних партнерів більше інструментів для захисту нашого неба від повітряних атак ворога”, – каже Микола Олещук.

Однак збиті ворожі літаки – це лише вершина айсбергу, про яку повідомляють громадськість. А за “кадром” чи не щодня розрахунки зенітних ракетних військ Повітряних Сил полюють на російські винищувачі.

“Буквально вчора було бойове застосування по ворожих літаках на відстані понад 150 км. Працюємо і сьогодні! Перевіряємо результат бойової роботи! Так, ворог продовжує атакувати наші позиції керованими авіабомбами, але підлітати надто близько уже не наважується”, – каже військовий.

Після значних втрат – літаків дальнього радіолокаційного виявлення ? А-50 та винищувачів Су-34/Су-35, окупанти суттєво знизили кількість авіаударів КАБами. А літаків ДРЛВ досі немає в Азовському морі та на інших напрямках, що зменшує спроможності ворога у веденні радіолокаційної розвідки.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...