Опубліковано: 8 Березня, 2024. Переглядів: 533


На заході України чоловік перерізав горло своїй знайомій: як його покарають

Суд визнав винним і призначив покарання у вигляді 12 років в’язниці 29-річному чоловікові, який перерізав горло своїй знайомій.

Про це повідомили у Рівненській обласній прокуратурі, передає “Еспресо.Захід”.

Так, у травні 2020 року рівнянка запросила в гості свого знайомого.

Під час застілля в квартирі однієї з багатоповерхівок на вулиці Волинської Дивізії в обласному центрі між ними виник конфлікт, у ході якого чоловік схопив ножа і наніс потерпілій не менше трьох різаних поранень шиї, таким чином перерізавши їй горло. Від отриманих травм 38-річна рівнянка померла на місці події.

“Обвинувачений, аби уникнути відповідальності, спершу повідомив своїм рідним, що знайшов знайому з перерізаним горлом, а вже його рідні подзвонили до поліції. Проте, слідством зібрано достатню кількість доказів, які підтверджують вчинення злочину саме цим чоловіком. Водночас зловмисник навіть у ході судового розгляду своєї вини не визнав, мотивуючи тим, що нічого не пам’ятає”, – йдеться у повідомленні.

Суд визнав винним 29-річного жителя Здолбунівщини в умисному вбивстві жінки. Йому призначено 12 років в’язниці.

“Рішення суду законної сили ще не набрало, сторони можуть оскаржити його до апеляційного суду. Обвинувачений наразі перебуває під вартою”, – додали у прокуратурі.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...