Опубліковано: 23 Лютого, 2024. Переглядів: 304


Складна ситуація: повідомили новини з фронту

Оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною.

58 бойових зіткнень відбулось протягом доби, повідомляє Генштаб у зведенні.

Ворог завдав п’ять ракетних та 60 авіаційних ударів, здійснив 62 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

За добу авіація сил оборони завдала ударів по шести районах зосередження особового складу та три удари по зенітних ракетних комплексах противника.

Підрозділи ракетних військ атакували один пункт управління, три артилерійські засоби, один склад боєприпасів та два РЛС ЗРК “Тор” противника.

Волинський та Поліський напрямки

Оперативна обстановка без суттєвих змін. Немає ознак формування наступальних угруповань.

Сіверський та Слобожанський напрямки

Противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить диверсійно-розвідувальну діяльність. Від артилерійських та мінометних обстрілів ворога постраждали близько 10 населених пунктів.

Куп’янський напрямок

Ворог здійснив одну атаку на позиції наших військ у районі Синьківки Харківської області. Від обстрілів постраждало близько 10 населених пунктів.

Лиманський напрямок

Наші воїни відбили атаку росіян у районі Тернів Донецької області, де ворог, намагався прорвати оборону. З артилерії та мінометів обстріляли понад 10 населених пунктів.

Бахмутський напрямок

Сили оборони відбили шість атак противника у районі Іванівського Донецької області, де ворог намагався покращити своє тактичне положення. Від обстрілів постраждало понад 10 населених пунктів.

Авдіївський напрямок

Українські війська відбили дев’ять атак ворога у районах населених пунктів Ласточкине, Сєверне, Первомайське Донецької області. Обстріляли близько 20 населених пунктів.

Мар’їнському напрямок

Сили оборони стримують ворога у районах Новомихайлівки, Побєди Донецької області. Там ворог за підтримки авіації 31 раз намагався прорвати оборону наших військ.

Новопавлівський напрямок

Ворог наступальних (штурмових) дій не вів. Від обстрілів постраждали близько 10 населених пунктів.

Запорізький напрямок

Сили оборони відбили одну атаку противника у районі Роботиного Запорізької області. Обстрілів зазнали понад 15 населених пунктів.

Херсонський напрямок

У зоні відповідальності ОСУВ “Одеса” ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. За добу було сім спроб штурму позицій наших військ.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...