Опубліковано: 15 Лютого, 2024. Переглядів: 512


У Кремлі зробили заяву щодо термінів війни в Україні

Повномасштабна війна РФ проти України може тривати довше, ніж планували у Кремлі, однак зрештою всі завдання “будуть виконані”. Про це заявив журналістам речник президента Росії Дмитро Пєсков, передає російське пропагандистське видання “РИА Новости”.

“СВО може йти довше, ніж планували, але всі завдання будуть виконані”, – зазначив рупор Кремля.

Крім того Пєсков заявив, що війна завершиться тоді, коли її мета буде досягнута”, передає ТАСС.

“Спеціальна воєнна операція буде продовжена до того моменту, поки усі поставлені завдання будуть досягнуті”, – зазначається в повідомленні.

Тим часом кремлівський диктатор Путін видав чергову цинічну тираду про вторгнення в Україну. Він заявив, що єдине, про що зараз може шкодувати Росія, – це те, що вона не напала на Україну раніше.

“Безпосереднім тригером (повномасштабного вторгнення РФ в Україну, – ред.) послугувала повна відмова української влади від виконання мінських угод”, – заявив він в інтерв’ю одному з російських пропагандистів, основою якого стала бесіда президента РФ з американським журналістом Такером Карлсоном.

Путін також видав тираду про “численні атаки” на “ЛДНР”, які в результаті “звернулися до РФ за визнанням”. За його словами, Москва діяла “відповідно до Статуту ООН”, коли напала на Україну.

“Ми війну не починали, а тільки намагаємося її припинити. На першому етапі ми намагалися це зробити за допомогою мирних засобів, мінських угод. Як з’ясувалося, нас і тут водили за ніс. (…) Єдине, про що ми можемо шкодувати, – це про те, що не почали наших активних дій раніше, вважаючи, що ми маємо справу з порядними людьми”, – додав кривавий диктатор.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...