Опубліковано: 14 Лютого, 2024. Переглядів: 534


Воїни Закарпатської 128-ї бригади взяли в полон 11 росіян (ВІДЕО)

Бійці 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади відбили ворожу атаку і взяли в полон одразу 11 росіян на Запорізькому напрямку. Про це повідомили на сторінці бригади.

“Штурм росіян захлинувся ще на підході до наших позицій – бронетехніку накрили і пошкодили артою, після чого дезорієнтовані ворожі піхотинці поховалися в укриття.

Тоді на зачистку сірої зони висунулася штурмова група 128-ї ОГШБр. Після кількох влучних кулеметних черг уцілілі вороги прийняли єдине правильне рішення – здатися в полон. Процес здачі зафіксовано на відео”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, серед полонених є кілька колишніх ув’язнених, кілька дагестанців і один мешканець Санкт-Петербурга. Усі – військові 71-го мотострілецького полку росармії.

“Зараз вони дають цінну інформацію нашим контррозвідникам, а відтак поповнять фонд для обміну полоненими”, – наголосили у Закарпатській бригаді.

Довідково. 128-ма окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада – з’єднання гірської піхоти Сухопутних військ України. Бригада перебуває у складі оперативного командування “Захід”; штаб бригади розміщений в м. Мукачево, а підрозділи дислокуються на території Закарпатської області.

Бригада була створена після переформування 128-ї механізованої дивізії, що вела свою історію від 128-ї гвардійської мотострілецької дивізії колишньої Радянської армії.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...