Опубліковано: 12 Лютого, 2024. Переглядів: 838


Смертельна ДТП на Закарпатті: стали відомі подробиці (+ФОТО)

12 лютого, близько 8-ї ранку, до поліції надійшло повідомлення про ДТП із травмованими на трасі М-06 неподалік села Глибоке Ужгородського району.

На місце події одразу ж виїхали співробітники відділу поліції №1 Ужгородського районного управління поліції. Правоохоронці провели першочергові слідчі дії та з’ясували попередні обставини аварії.

Встановлено, що 38-річний водій “Volkswagen”, рухаючись трасою М-06 в напрямку міста Ужгород, біля села Глибоке виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з позашляховиком “Jeep”, який рухався назустріч.

Внаслідок зіткнення обидва водії та пасажир “Volkswagen” отримали травми різного ступеня важкості і їх госпіталізували до лікарні. Водій легкової автівки, від отриманих травм, у медзакладі помер.

Наразі вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого.

поліція ужгородщини розслідує смертельну аварію, яка сталася неподалік села глибоке

поліція ужгородщини розслідує смертельну аварію, яка сталася неподалік села глибоке


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...