Опубліковано: 11 Лютого, 2024. Переглядів: 783


На заході України чоловік помер за 9 днів після мобілізації: у ТЦК прокоментували

Військовий Микола Ірзайкін помер за 9 днів після мобілізації до лав ЗСУ.

У Тернопільському обласному центрі комплектування та соціальної підтримки прокоментували трагічний інцидент.

Про це йдеться на сторінці міського голови Тернополя Сергія Надала та Тернопільського обласного ТЦК та СП, передає “Еспресо.Захід”.

Відомо, що чоловіка призвали 1 лютого 2024, а помер він 9 лютого.

У коментарях під дописом мера Тернополя Сергій Мазепа опублікував фото загиблого. Він зазначив, що чоловік працював штампувальником у ТОВ “Шредер”.

На зображенні може бути: 1 особа та текст «Schréder свое життя за волю день скорботи y TOB "шредер" крайни вддав наш колега, ірзайкин микола, який працював штампувальником був моблзований лютого 2024 P. 3глибоким сумом та скорботою повдомаяемо про смерть нашого война. щиро спвчувае його родини та близьким. царство небесне нашому герою. вічна пам ять! Set»

На сторінці Тернопільського обласного центру комплектування та соціальної підтримки написали, що чоловіка після мобілізації відправили в навчальний центр. Помер чоловік внаслідок гострої легеневої – серцевої недостатності

“Щодо інформації, яка поширюється у місцевих ЗМІ про передчасну смерть військовослужбовця солдата Миколи Ірзайкіна. Солдат Ірзайкін був призваний на військову службу за мобілізацією 01 лютого 2024 року Тернопільським ОМТЦК СП та направлений в навчальний центр, для проходження навчання на посаді курсанта навчального взводу відповідної військової частини. Проте, 09 лютого 2024 року на імʼя начальника Тернопільського ОМТЦК СП від командування військової частини надійшло повідомлення про смерть солдата Миколи Ірзайкіна внаслідок гострої легеневої – серцевої недостатності, про що було сповіщено родину військовослужбовця. Нагадуємо, що усі призвані до лав ЗСУ військовослужбовці направляються до навчальних центрів для проходження двомісячного курсу базової військової підготовки, після чого, проходять курс за своєю спеціальністю”, – йдеться у повідомленні.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...