Опубліковано: 5 Лютого, 2024. Переглядів: 658


На Закарпатті прикордонники на службовому авто збили чоловіка: кажуть, вискочив раптово (ФОТО)

Незаконний перетин кордону. Під час пошуку порушників кордону на Закарпатті постраждав чоловік, який раптово вискочив перед службовим автомобілем прикордонників Мукачівського загону. Зараз він у реанімації.

Співробітники ДПСУ повідомили, що учора, 4 лютого, виявили осіб, котрі рухалися у бік річки Тиса, якою проходить державний кордон з Румунією.

Інформацію про можливий незаконний перетин кордону вони передали румунським прикордонникам, а самі проводили пошукові заходи.

“Під час патрулювання кордону з метою виявлення порушників, які могли перепливати річку Тису, на службове авто Держприкордонслужби “раптово вискочив чоловік, який рухався від загороджувального паркану”. Внаслідок зіткнення чоловік отримав травмування. Прикордонники одразу викликали поліцію та “швидку”, яка доставила постраждалого у районну лікарню. Наразі чоловік перебуває у реанімаційному відділенні”, – повідомили на сторінці Західного регіонального управління ДПСУ у Facebook.

Там додали, що згодом таки отримали інформацію від прикордонної поліції Румунії про затримання на своїй території осіб, котрі незаконно перетнули кордон.

“Варто зазначити, що травмований чоловік неодноразово потрапляв у поле зору співробітників прикордонного загону, як особа, причетна до протиправної діяльності, пов’язаної з переправленням осіб через державний кордон. По даному факту повідомлені інші правоохоронні органи та призначено службове розслідування. Перевірка триває”, – зазначили у ДПСУ.

Також прикордонники направили у Нацполіцію повідомлення про виявлення ознак правопорушення, яке передбачене ст. 332 Кримінального Кодексу України “Організація незаконного переправляння осіб через кордон”.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...