Опубліковано: 4 Лютого, 2024. Переглядів: 1599


Скандал за участю працівників ТЦК: побито водія-далекобійника (ВІДЕО)

На Київщині працівників ТЦК звинувачують у побитті чоловіка. Його дружині погрожували зброєю, а доньці наказали видалити відзняте відео з телефона.

У Київській області стався черговий скандал з працівниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

ТЦК встряг у скандал: подробиці

Вони нібито побили водія-далекобійника. Про це у Facebook розповіла донька постраждалого Вероніка Кольцова. Як написала дівчина, інцидент стався 30 січня, близько 12:30, в селі Рудницьке Броварського району. За словами Вероніки, її батька змусили вийти з авто, після чого повалили на землю та почали бити.

Матір дівчини, яка їхала зі своїм чоловіком, також змусили вийти з вантажівки, погрожуючи зброєю, а потім наказали видалити відзняте відео з телефона.

“Думали, що все обійдеться спокійно, так як мій батько ставився до ТЦК доволі спокійно, без качання своїх прав, та без образ… У момент, коли приїхали дві машини, які викликали ТЦК, моя мама почала знімати відео, тому що зрозуміла, що зброя не просто так знімається із запобіжника, та не просто так патроник заправляється патронами! У цей момент мого тата витягнули з машини та він впав на спину, і в цей же час дві особи постукали в пасажирські двері, де сиділа мама, вона відкрила двері та перед нею стояли дві людини з направленою зброєю на неї та сказали виходити з машини!”, – повідомила Вероніка.

Поліція ніяк не реагувала на інцидент

Як додала дівчина, поки її тата били, а в мами забирали телефон та видаляли все, що тільки можливо, працівник поліції, який приїхав до цього, стояв осторонь, “руки в кишенях та він дивився на всю цю ситуацію та ніяк не реагував”.

Її 55-річний батько зі струсом мозку наразі перебуває у медичному закладі. Дівчина також розповіла, що у нього не має одного пальця на лівій руці.

“Так само як ТЦК, стояли та просто дивились, як на їхніх очах ледве не вбивають людей. Я знаю що на мою адресу буде багато дурних коментарів типу, таких ухилянтів, це провокація ЗСУ… Скажу вам так, мій тато повістку взяв та добровільно розписався в ній, мій тато підтримує ЗСУ, так як і моя сім’я. Ми розуміємо, що таке втрати на війні, ми розуміємо, що таке коли близькі нам люди на “нулі”… Я чудово розумію, що хлопців треба змінювати, але ж не таким чином! Я не кажу, що всі хто стоїть на постах та дають повістки погані, ні! Я кажу про даних осіб, які займались цим злочином та про тих осіб, які стояли у стороні та ніяк не діяли!”, – ідеться у дописі дівчини.

Як повідомила Вероніка, Броварське районне управління поліції розпочало досудове розслідування за фактом нанесення тілесних ушкоджень. У поліції повідомили, що відносно їхнього працівника буде призначене службове розслідування та буде проведена перевірка щодо правомірності його дій.

Олег Зубарук, Експрес


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...