Опубліковано: 3 Лютого, 2024. Переглядів: 347


Путін зняв з себе відповідальність за напад РФ на Україну: несподівана заява диктатора

Президент країни-агресорки стверджує, що якби не був упевнений, що переважна більшість громадян РФ хочуть допомогти українцям повернутися до Росії, то не розпочинав би війну.

Переважна більшість громадян Росії підтримувала анексію Криму та інших територій України. Про це заявив Володимир Путін на зустрічі з учасниками форуму “Все для Перемоги”, якого цитує пропагандистське ТАСС.

“Якби я не був упевнений, що у нас у країні і в Криму, і на всій території нашої величезної батьківщини переважна більшість наших громадян думають так, як ви, я б нічого не став робити і в Криму. Але я був упевнений, що і кримчани, і вся Росія хочуть цього повернення на батьківщину. Так само як переважна більшість людей у країні хочуть допомогти Донбасу. Не хочуть кидати людей там під колеса цих неонацистів”, – переконаний президент країни-агресорки.

За словами Путіна, Росія у своїх діях проявляє самодостатність, а отже – суверенітет.

Нагадаємо, 31 січня глава РФ Путін заявив, що хоче створити “демілітаризовану зону” на українській території, щоб захистити російські регіони від обстрілів ЗСУ. Він стверджує, що російські військові вже займаються цим на Авдіївському напрямку, відсуваючи супротивника від ключових населених пунктів Росії.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...