Опубліковано: 2 Лютого, 2024. Переглядів: 259


Суд дав три роки за секс-вечірку. Поліція під прикриттям проникала на оргію

Шевченківський районний суд міста Києва виніс вирок організатору вечірок із груповим сексом. Такою вечіркою зацікавилася поліція. Агент здійснив “оперативну закупівлю” та кілька разів їздив на групові вечірки – до квартир і сауни. Про це повідомили “ТСН” та “Українська правда“.

Незнайомці займалися між собою груповим сексом і платили за це організаторам “заходу”.

Слідчі встановили, що організаторів було троє. Один із них – місцевий таксист.

“Між учасниками організованої групи були постійні внутрішні зв`язки. Характерним було обговорення спільних проблем, планування проведення відповідних заходів”, – сказано у матеріалах справи.

Напередодні першої вечірки у листопаді 2022 року організатори розмістили рекламу у кількох Telegram-каналах.

Правоохоронці здійснили “оперативну закупку”: за два тижні до події сконтактували з організаторами та “забронювали” місце на 5 листопада.

Квиток на вечірку коштував 1,8 тис. грн.

Організатори закупили продукти, алкоголь, засоби контрацепції та антураж (були свічки й масажний стіл).

На вході в орендовану квартиру ретельно перевіряли документи.

На першій вечірці було близько 25 людей. Організатори розпитували учасників щодо вподобань клієнтів у сексуальних стосунках та організували сексуальні ігри. Після інструктажу відбувався груповий статевий акт.

Через два дні після першої вечірки поліціянти отримали запрошення на другий захід, що мав відбутися 18 грудня. Квиток коштував дві тисячі гривень. Організатори повідомили, що буде шестеро чоловіків і жінка.

Ще через місяць організатори оголосили про третю вечірку: її мали провести в сауні. Вартість вхідного квитка складала 1,3 тис. грн. Туди організатори зібрали 50 учасників.

Один із організаторів заходу під час слідства провину визнав та уклав угоду з прокурором. Таксиста засудили на три роки позбавлення волі, замінивши на рік іспитового терміну.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...