Опубліковано: 28 Лютого, 2021. Переглядів: 316


Гороскоп на 1 – 7 березня

Овен. Тиждень буде спокійним. Не втручайтеся в конфлікти, не розслабляйтеся і не відволікайтеся на другорядні справи. Постарайтеся самі урізноманітнити свій робочий та вільний час. Корисно розпочати курс оздоровчих процедур.

Телець. Хороший період для втілення планів у життя. Будьте впевнені в собі. Люди, які переконують вас змінити точку зору, найімовірніше, помиляються. Вдалими будуть поїздки. Зможете досягти успіху в навчанні та роботі з інформацією.

Близнюки. Пора взятися за справи, які раніше відкладали. У вирішенні професійних питань слід прислухатися до порад досвідченіших колег. Зросте позитивна роль друзів у вашому житті. Гарний час для нових знайомств і дружнього спілкування.

Рак. Будете сповнені творчого ентузіазму й натхнення. Багато з того, що намітили здійснити в найближчі дні, вдасться. На вихідні заплануйте походи по магазинах. Шопінг буде приємним заняттям, а покупки, які зробите, – практичними.

Лев. Імовірно, доведеться зосередитися на врегулюванні суто матеріальних питань, пов’язаних із облаштуванням помешкання. В кінці тижня рекомендується робити покупки для дому, вони прослужать вам довго і стануть своєрідним оберегом від темних сил.

Діва. Найближчим часом можете опинитися між двох вогнів. Варто заздалегідь продумати шляхи відступу або тактику, яка дозволить уникнути такого становища. Будьте уважні при проведенні безготівкових розрахунків. Бережіться травм.

Терези. Присвятіть тиждень вирішенню професійних питань. Але не змішуйте роботу й особисті стосунки. Будьте послідовні у своїх діях, не роздавайте свідомо нездійсненних обіцянок і не беріть на себе підвищених зобов’язань.

Скорпіон. На початку тижня матимете багато клопоту вдома й на роботі. Керівництво може часто змінювати завдання. Прислухайтеся до думки близької людини – вона бажає вам добра. Заплутані сімейні проблеми вирішаться.

Стрілець. Ваше фінансове становище має поліпшитися. Це може статися завдяки успіхам у професійній діяльності та раціональному використанню наявних грошей. Вихідні підходять для покупок.

Козеріг. На початку тижня зірки радять уникати стресових ситуацій. Не намагайтеся впоратися з усіма домашніми справами самотужки. На любовному фронті вас очікують приємні сюрпризи, а декого – перспективні знайомства.

Водолій. Зараз ви здатні прийняти несподівані й дуже вдалі рішення. Нові знайомства виявляться приємними та корисними. Будьте обачними у фінансових справах: не слід брати гроші в борг.

Риби. Дуже вдалий час, щоб розібратися з грошовими питаннями, отримати роботу своєї мрії та домогтися прихильності людини, в яку ви давно закохані. Очікуються також подарунки й сюрпризи від дітей.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...