Опубліковано: 27 Січня, 2024. Переглядів: 945


На Закарпатті сталася смертельна ДТП (+ФОТО)

Слідчі Головного управління Нацполіції в Закарпатській області розслідують ДТП, внаслідок якої загинув 63-річний житель селища Ясіня Рахівського району.

Відомості за фактом аварії внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Вчора, 25 січня, близько 21:40 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілим у селищі Ясіня Рахівського району. За викликом одразу виїхала слідчо-оперативна група районного відділу поліції та слідчі ГУНП.

Правоохоронці провели на місці події першочергові слідчі дії та попредньо встановили, що 58-річний водій вантажівки «DAF», житель села Косівська Поляна, допустив наїзд на 63-річного жителя селища Ясіня, який лежав на проїзній частині дороги. Від отриманих травм чоловік помер.

Поліцейські освідували водія – за кермом він перебував тверезий.

Транспортний засіб наразі вилучено. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті, слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. У справі буде проведено експертні дослідження та ряд інших необхідних для встановлення всіх обставин слідчих дій.

поліція закарпаття розслідує смертельну аварію, що сталася у селищі ясіня


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...