Опубліковано: 16 Січня, 2024. Переглядів: 349


У Польщі у страшній ДТП загинула маленька українка: вона поверталася з реабілітації (ФОТО)

Трагічна аварія сталася на трасі S5 поблизу Бидгоща. За попередньою версією, 69-річний водій виїхав на зустрічну смугу і зіштовхнувся з легковиком, в якому перебувала 4-річна Ксеня. Дівчинка померла в лікарні.

Польські ЗМІ оприлюднили відео з камер відеоспостереження та відеореєстраторів.

Окрім дитини, в аварії також загинув 69-річний водій та 68-річна пасажирка.

За попередніми даними, 69-річний водій Opel Astra виїхав на зустрічну смугу руху і зіткнувся з автомобілем Mercedes Vito, в якому перебувало п’ять людей, зокрема 4-річна дівчинка. Від отриманих травм дитина померла на місці аварії, пише польський портал wprost.pl.

Згідно з даними порталу “Fakty Kaliskie”, жертвами аварії стали жителі Бжезіни Каліського повіту. 4-річна Ксенія поверталася з реабілітації після іншого трагічного випадку, який стався у серпні 2023 року.

Тоді дідусь і тітка 4-річної дитини загинули, а дівчинка отримала низку важких травм: тетраплегія, перелом шийного відділу хребта, параліч нижніх кінцівок, хронічну дихальну недостатність, забій грудної клітки та перелом стегнової кістки. З того дня 4-річна дитина була в інвалідному візку.

Повідомляється, що Ксенія приїхала до Польщі у березні 2022 року. Разом зі своєю матір’ю вона втекла з охопленої війною України.

Мама чотирирічної дитини вижила, але все ще перебуває у лікарні.

Третьою жертвою аварії став підприємець Євгеніуш Степень, який допомагав 4-річній дівчинці та її матері.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...