Опубліковано: 11 Січня, 2024. Переглядів: 689


На Закарпатті сталася ДТП: є постраждалі (+ФОТО)

В селі Минай Ужгородського району в ніч з 10 на 11 січня сталася дорожньо-транспортна пригода з травмованими.  Про це повідомили на сторінці ДСНС Закарпаття у Facebook.

За інформацією відомства, рухаючись дорогою в селі Минай, водій автомобіля Daewoo Matiz в’їхав в припаркований біля храму BMW 5.

“Травмовану пасажирку Daewoo деблокували фахівці аварійно-рятувального загону спеціального призначення та передали під опіку лікарям екстреної медичної допомоги. Водія Daewoo, ще до прибуття підрозділів ДСНС було транспортовано до одного з лікувальних закладів”, — йдеться у повідомленні.

Як повідомили на сторінці Закарпатського центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Facebook, внаслідок ДТП травмувалися 24 -річний водій та 37-річна пасажирка автомобіля Daewoo.

“Обоє травмованих були при свідомості, але мали травми: у чоловіка – підозра на перелом ноги, ЗЧМТ, а у жінки – травма грудної клітки, ЧМТ, рани чола. Медики “екстренки” надали допомогу обом постраждалим та викликали додатково ще одну бригаду для оперативного транспортування до медичного закладу. У стабільному стані бригадами №302 та №100 обох пацієнтів доставлено до Ужгородської міської багатопрофільної клінічної лікарні”, — додали медики.

Зіштовхнулися Daewoo Matiz та BMW: на Закарпатті в ДТП травмувалися двоє людей


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...