Опубліковано: 7 Січня, 2024. Переглядів: 303


Гороскоп на 8-14 січня

Тиждень з 8 по 14 січня стане для багатьох часом самовизначення. Доведеться заглибитися у себе, прислухатися до власного серця і приймати рішення. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Щоб вас поважали, замало прикриватися колишніми здобутками, – говорить астрологиня. – Доведеться вчергове доводити, що ви професіонал.

Виконуйте свою роботу якісно, тоді визнання та нагорода не забаряться. Тиждень принесе гарні заробітки. Набридне обходити гострі кути під час розмов з коханими. Залишайтеся відвертими. Маленька правда краща за велику брехню. Щоб уникнути матеріальних збитків, не пускайте у своє житло малознайомих людей. Довіряйте коханим, а не пліткам. Тиждень великих перемог чекає на Тельців, Терезів, Водоліїв і Риб. Будьте готові добре попрацювати і зробити свій вибір”.

Овен

Перші дні року надихатимуть до праці. Більшість перейматиметься долею країни, а не власними справами. Не зважатимемо на фінансові обмеження, звикнемо обходитися малим заради спільної цілі – перемоги.

Телець

Зберігайте оптимізм. Навіть якщо є один шанс зі ста, спробуйте і здивуєтеся, як вам пощастить. Підтримка коханих додаватиме сміливості та впевненості у завтрашньому дні.

Близнюки

Життя буде жорстким вихователем. Воно відвертатиме від того, що вам не потрібно. Тому не засмучуйтеся, що деяким планам не судилося здійснитися.

Рак

Довіртеся долі. Те, що має бути вашим, прийде до вас. Не женіться за обома партнерами, бо залишитеся самотнім. Зачекайте з придбанням авто і земельних ділянок. Але можна стартувати із новим бізнесом.

Лев

Таланитиме амбітним і наполегливим. Є перспектива кар’єрного росту. Ухвалювати рішення та щось змінювати варто з 10 січня. Це вдалий час, аби складати плани на рік.

Діва

Покупку одягу відкладіть на кінець місяця. Тоді буде чимало спокусливих пропозицій за вигідною ціною. Про себе нагадають родичі, яких ви недолюблюєте. Їх доведеться приймати у гості та запросити на ночівлю. Заручіться терпінням.

Терези

Трохи здорового егоїзму вам не завадить. Подбайте про затишне житло і хороше місце роботи. За тиждень виконаєте більше справ, ніж за місяць. Швидко піде ремонт. Дискомфорту завдасть герпес. Використовуйте гігієнічну помаду.

Скорпіон

Нахлинуть спогади. Здаватиметься, що колись було добре і більше так не буде. Попереду дивовижні роки. Наважтеся на зміни і не пошкодуєте про це.

Стрілець

Це час сильних керівників і мудрих рішень. Найважчі справи відкладіть на середу і суботу. Відмовтеся від високих підборів. Вдома частіше ходіть босоніж.

Козоріг

Відмовтеся від кредитів на житло. Це стане серйозним випробуванням для сімейного кошторису. Не намагайтеся перевиховати родичів. Годі реагувати на їхні провокації. Ігноруйте будь-які наміри спровокувати сварку з вами.

Водолій

Шукайте підтримки впливових людей. Намагайтеся порозумітися з керівництвом. Вчіться домовлятися. Агресивність і надмірна наполегливість шкодитимуть вашим справам. Тиждень не сприяє подорожам. Відкладіть відрядження.

Риби

Не варто вирушати на роботу чи навчання за кордон. Не довіряйте тим, хто багато обіцяє. Не час призначати першого побачення й освідчуватися в коханні. Ваші партнери будуть надто прискіпливими та ревнивими.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...