Опубліковано: 14 Грудня, 2023. Переглядів: 477


У “Київстар” сказали, коли почнуть відновлювати мобільний інтернет

У “Київстарі” сподіваються, що почнуть відновлювати послугу мобільного інтернету для своїх абонентів вже у другій половині дня 14 грудня.

Відновлення послуги розпочнеться із заходу України. Про це в ефірі телемарафону повідомив президент компанії Олександр Комаров.

“Почнемо відновлення із заходу України.

Регіон за регіоном, потроху, обережно почнемо відновлювати послуги мобільного інтернету. Все це дуже важко порівнювати, тому що аналогів такої кібератаки не було у світі. Це наймасштабніша кібератака, яка була у світі донині”, – сказав він.

Комаров розповів, що вже повністю відновлені послуги фіксованого інтернету для дому. Це приблизно 1 мільйон домогосподарств по Україні.

Також майже повністю, на 99%, відновлені послуги голосового зв’язку.

“Ми прямо зараз закінчуємо останню географію. Це правий берег Дніпра, місто Київ”, – сказав Комаров.

У “Київстарі” сподівалися, що вже уночі проти 14 грудня вдасться почати відновлення послуг мобільного інтернету. Затримки сталися через технічні причини: відновлення інфраструктури та потребу забезпечити належний захист інфраструктури, щоб запобігти повторенню цієї ситуації.

Комаров зазначив, що три основні послуги – мобільний інтернет, мобільний зв’язок та SMS – планують відновити вже до кінця тижня.

Решту додаткових послуг будуть відновлювати упродовж кількох тижнів.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...