Опубліковано: 6 Грудня, 2023. Переглядів: 197


2024 рік у датах: астрологиня підказала, коли краще одружуватися, розпочинати бізнес і змінювати роботу

У 2024 році щаститиме талановитим, працьовитим і терплячим. Перед тим, як запускати новий проєкт, подивіться, яка дата у календарі. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Ті, хто хочуть одружитися наступного року, мають чотири найбільш вдалі періоди для шлюбу: 12 березня – 4 квітня, 29 квітня – 22 травня, 17 червня – 10 липня, 30 серпня – 22 вересня. Весілля цього року плануйте до 22 вересня.

Кінець року несприятливий для реєстрації шлюбу”, – говорить Максимова.

За словами астрологині, 2024 рік дасть усе для того, щоб розпочинати власну справу.

“В Україні з’являтимуться нові підприємства, – каже Олена. – Відживатимуть себе недієві бізнеси. Втримаються ті підприємці, які зважаться замінити обладнання на більш енергоекономне, відмоляться від традицій дурити споживача. Скористайтеся кредитами, які даватимуть європейські фонди на підтримку українського бізнесу. Відкриття власної справи, купівлю нерухомості, підписання важливих паперів, придбання ґаджетів і важливі відрядження плануйте на сильний Меркурій. Це періоди з 5 по 22 лютого, 3 – 17 червня, 26 липня – 4 серпня, 9 – 25 вересня”.

Шукати нову роботу, дбати про кар’єрний ріст, просити підвищення зарплатні варто у червні та вересні.

“Це найбільш вдалий рік для навчання та обміну досвідом, – говорить астрологиня. – Це час професійної перекваліфікації. Українці будуть шукати, де перевчитися, підлаштовуватимуться до нових вимог. Затребуваними будуть репетитори англійської. Це врятує від безробіття та безгрошів’я. Не женіться за надприбутками, відпустіть роботу, де затримують зарплатню. Краще почуватимуться ті, хто довіриться внутрішньому голосу і почне займатися тим, що любить та уміє найкраще”.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...