Опубліковано: 6 Грудня, 2023. Переглядів: 233


Дива траплятимуться на кожному кроці – чому цей день такий особливий

6 грудня не слід братися за щось нове. Відмовтеся від великих покупок. Придбані цього дня речі не служитимуть довго. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Середа – найбільш вдалий час для завершення раніше розпочатих справ, – говорить астрологиня. – Це час подарунків. Дива траплятимуться на кожному кроці. Цей день буде особливим для Овнів, Тельців, Скорпіонів і Терезів.

Наведіть лад у паперах. Перевіряйте свої розрахунки. Віддавайте перевагу перевіреним партнерам і звичним видам діяльності. Нові знайомі принесуть багато клопоту. Операції з нерухомістю плануйте на вечірню годину. До обіду обставини не сприятимуть укладанню угод купівлі-продажу. Тіло потребуватиме руху. Знайдіть час для тренувань. Зростає ризик алергійних реакцій. Користуйтеся перевіреними косметичними засобами”.

Овен

Розширюйте власний бізнес, співпрацюйте з людьми, які займаються схожою діяльністю. Більше грошей і цікавих пропозицій отримаєте після обіду. Найважливіші події відбуватимуться в особистому житті. Чекайте на пропозицію руки і серця.

Телець

Вдалий час, аби запускати та розширювати бізнес. Вам легко вдаватиметься те, що іншим не під силу. Не відступайте від задуманого. Те, що зараз здається нездійсненим, до вихідних розв’яжеться саме по собі.

Близнюки

Допоможіть своєму щастю знайти дорогу до вас. Зареєструйтеся на сайті знайомств. До кінця тижня чекайте позитивних змін в особистому житті.

Рак

Грошей у гаманці побільшає. Гарно заробите на продажі речей, які у вашому домі лежали без діла. Порівнюватимете свої успіхи з іншими і засмучуватиметеся. Не бійтеся конкуренції. Завдяки цьому досягнете більшого.

Лев

Не чекайте, що щось саме прийде вам у руки. Щоб отримати бажане, доведеться докласти зусиль. Вранці відчуєте себе переможцем. Отримаєте винагороду за наполегливу працю протягом року. Не варто іти до перукаря чи стоматолога. Перенесіть візит на четвер.

Діва

Буде багато планів, але мало що вдаватиметься. Це не привід зриватися на рідних. Через перевантаження на роботі непокоїтимуть мігрені. Не варто сидіти допізна за робочим столом. Відпочиньте за переглядом фільму чи футбольного матчу.

Терези

День принесе багато позитиву. Під подушкою знайдете те, про що давно мріяли. Оминайте людей, які люблять сваритися. Приділяйте якомога більше уваги роботі, щоб вийти на достойний фінансовий рівень.

Скорпіон

Відчуєте себе успішними та непереможними. Сил та енергії вдосталь. Саме час активно діяти. Лиш не варто забувати про планування. Інакше весь день перетвориться на суцільну метушню.

Стрілець

Добре заробити вдасться тим, хто намагається збути вживану техніку. Ви швидко знайдете покупця. Купувати щось нове краще у вихідні. Заощадьте зароблене. Бережіть поперек. Не варто пересувати меблі в оселі. Краще проведіть цей час з дітьми. Допоможіть їм із навчанням.

Козоріг

Хотітиметься дива та романтики. Ранок виправдає ваші сподівання. Допомагайте тим, хто просить. Подавайте милостиню, жертвуйте кошти на потреби армії, діліться одягом та продуктами з тими, хто цього потребує. Добро повернеться до вас сторицею.

Водолій

Ваше життя несподівано перетвориться на казку. Вдаватиметься усе, до чого братиметеся з охотою та гарним настроєм. Не купуйте смартфонів, відмовтеся від кредитів. Стоматолога та офтальмолога відвідайте наступного тижня.

Риби

Докладіть зусиль для покращення фінансового становища. Навіть найважчу роботу виконуватимете швидко і вправно. Перегляд свіжих вакансій відкладіть на наступний рік. Тримайтеся за те місце роботи, яке приносить стабільні заробітки.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...