Опубліковано: 20 Лютого, 2021. Переглядів: 246


Гороскоп на 22 – 28 лютого

Овен. Тиждень запам’ятається приємною подією. Головне – визначити мету й довіритися інтуїції. Проявіть більше турботи й уваги до близьких людей. Це вбереже вас від можливих сварок.

Телець. Отримаєте приємну новину щодо просування вашої підприємницької діяльності. Залишиться тільки дотримуватися наміченого шляху. Можливі зміни в стосунках з коханою людиною.

Близнюки. Період сприятливий для отримання фінансових вигод. Різні капіталовкладення будуть досить прибутковими. Не відмовляйте в допомозі близьким, це дасть змогу налагодити з ними хороші стосунки.

Рак. У першій половині тижня важливо бути стриманим і ввічливим. Інакше ризикуєте нажити собі ворога. Намагайтеся правильно харчуватися. Друга половина тижня порадує зустріччю з друзями.

Лев. Імовірні нові знайомства, можливі несподівані подорожі й ділові пропозиції. Завдяки талантам, комунікабельності та інтуїції ви легко досягнете успіху. Очікується стрімкий розвиток кар’єри.

Діва. Сприятливий період для капіталовкладень і фізичної активності. Можете сміливо витрачати гроші, це не послабить вашого фінансового становища. Другу половину тижня проведіть з користю для здоров’я.

Терези. Проблеми, які виникали в сімейних стосунках через вас, лягли тягарем на плечі вашої половинки. Саме час проявити увагу й турботу, щоб усе виправити – й у стосунках знову запанує гармонія.

Скорпіон. Зможете легко знайти вихід із складних ситуацій і відновити гармонію в стосунках із коханою людиною. Проявляйте більше фантазії для спільного проведення часу. У другій половині тижня робочі поїздки принесуть добрі плоди.

Стрілець. Ви й ваші близькі дуже по-різному розумієте відпочинок. Очікуються незаплановані витрати, які не схвалять родичі. Проявляйте рішучість. Можливо, здійсниться якась давня мрія.

Козеріг. Будьте обачними та стриманими в романтичних стосунках, особливо в недавніх. Можливо, вони виявляться корисливими. Будьте уважні, щоб не давати приводу для пліток.

Водолій. Щоб уникнути непорозумінь, стежте за своїми висловлюваннями й обіцянками. Контролюйте емоції. Успішний результат очікується від контактів із чиновниками і звернення в державні організації.

Риби. Можливий конфлікт із оточуючими. Не забувайте враховувати побажання та почуття близьких вам людей. Хороший прибуток принесуть спільні операції з партнерами або колегами. Рекомендується благодійність.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...