Опубліковано: 24 Листопада, 2023. Переглядів: 383


На Закарпатті затримали 10 військовозобов’язаних чоловіків (ФОТО)

Десятьох чоловіків прикордонники зупинили 23 листопада на Закарпатті, поблизу кордонів з Румунією та Угорщиною. Про це повідомили на сторінці Держприкордонслужби України — Західний кордон у Facebook.

За інформацією відомства, дві спроби порушення кордону виявили за допомогою БПЛА, під час патрулювання українсько-румунської ділянки кордону.

“Прикордонний наряд відділу “Дякове” помітив за 150 метрів до кордону двох осіб. Їх затримали. У ході подальших пошукових заходів із застосуванням безпілотного літального апарату, виявили та затримали ще двох чоловіків. Усі четверо є особами призовного віку — двоє із них жителі Закарпаття, один житель Одещини та один житель Львівщини”, — йдеться у повідомленні.

Ще одного чоловіка прикордонники виявили за допомогою квадрокоптера за 100 метрів до кордону з Угорщиною. А закарпатця та львів’янина за 50 метрів до кордону зупинив під час моніторингу прикордонний наряд відділу “Лужанка”.

“Крім того двох жителів Миколаївщини та одного жителя Дніпропетровщини, виявили та затримали прикордонні наряди від відділу “Ділове” на контрольних постах “Великий Бичків” та “Богдан”. Усі троє зізналися прикордонникам, що приїхали на Закарпаття з метою незаконного перетину кордону з Румунією”, — повідомляють на сторінці Держприкордонслужби.

Для з’ясування усіх обставин та складання протоколів про адмінправопорушення, передбаченого ст. 204-1 КУпАП затриманих доставили до прикордонних підрозділів.

На Закарпатті затримали 10 чоловіків, які намагалися незаконно перетнути кордон

На Закарпатті затримали 10 чоловіків, які намагалися незаконно перетнути кордон


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...