Опубліковано: 22 Листопада, 2023. Переглядів: 192


Сніг, хуртовини та льодяний дощ: українців попередили про новий циклон

В Україні у четвер, 23 листопада, прогнозують дощ та мокрий сніг. Така погода буде, зокрема, вночі у південній частині та на південному сході України.

А вдень мокрий сніг очікується лише у північних областях. На решті території країни опади малоймовірні.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

За її словами, на півночі, заході та в центральних областях очікується сильний вітер до штормових поривів.

“Враховуючи холодну погоду, температура комфорту при сильному вітрі може знижуватися на 4-7 градусів”, – зазначила Діденко.

Вночі мороз охопить всю Україну, очікується -4… -10℃, на сході -9… -14℃. Вдень суттєво потепліє у західних областях – до +1… +6℃. У більшості областей вдень буде близько нуля.

“Хіба що на сході, Полтавщині, у Дніпрі з районами та на Сумщині -2-6 градусів. На дорогах – ожеледиця”, – повідомила Діденко.

У Києві 23 листопада прогнозують сніг та мокрий сніг. Буде слизько. Найближчої ночі у столиці очікується -6… -8℃, вдень близько нуля. На дорогах ожеледиця. У Києві буде сильний південно-західний вітер.

24-25 листопада в Україні дещо потепліє. А в неділю та понеділок до України знову прийде активний циклон з південного заходу.

“Якщо раніше це був переважно дощ та вітер, то цього разу погодні умови стануть відчутно складнішими. Очікується мокрий сніг, сніг, хуртовини, при вищій температурі повітря льодяний дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь та ожеледиця. Ще й сильний вітер до штормових поривів”, – додала Діденко.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...