Опубліковано: 21 Листопада, 2023. Переглядів: 920


На війні в один день загинули двоє побратимів з одного села на заході України (ФОТО)

Воїни-односельчани загинули в один день на Запорізькому напрямку. Ще минулого місяця Вадим Медведєв та Ігор Коропецький збирали донати, щоб купити автомобіль для мінометного розрахунку.

Обидва захисники були з одного села на Тернопільщині. Про загибель захисників 20 листопада повідомила пресслужба Коропецької селищної ради.

На війні загинули двоє побратимів з одного села: молодший військовий у жовтні освідчився коханій

Вадим Медведєв під час війни знайшов кохання

Військові загинули 19 листопада поблизу населеного пункту Работине, виконуючи бойове завдання. Старшому солдатові Вадиму Медведєву було 22 роки, а солдату Ігореві Коропецькому — 29 років.

“Ми завжди будемо пам’ятати й шанувати подвиг наших земляків, які поклали життя, захищаючи територіальну цілісність та суверенітет нашої держави”, — заявили у селищній раді.

22-річний загиблий захисник лише у жовтні освідчився коханій, пише видання “Тернополяни”. Вадим Медведєв народився та виріс на Тернопільщині, а дівчина у Вільнянську Запорізької області. Познайомились вони у рідному селі захисника, куди майбутня наречена приїхала, як переселенка.

Пропозицію коханій Вадим із позивним “Бурий” робив вже у Запоріжжі, куди дівчина повернулася через деякий час.

“У цьому відео 2 жовтня 2023 року, якихось 48 днів тому ці діти щасливі, емоційні, спішать жити, любити. Вадим Медведєв тут невимовно хвилюється, бо так є в будь-якому фільмі про любов, бо так завжди є в кожній реальній історії про юність, кохання, запальність і романтику… І такі історії, реальні і кінематографічні, обов’язково мали б закінчуватися Щасливо!!!” — написала у Facebook жителька громади, з якої походили бійці, Світлана Дрозд.

Сюжет про освідчення Вадима зняло “Суспільне. Запоріжжя”.

Ігор Коропецький навчався на Франківщині: захисники разом збирали на авто

29-річний військовий Ігор Коропецький, який загинув в один день з Вадимом Медведєвим, був випускником Івано-Франківського фахового коледжу Львівського НУП. Воїн навчався на спеціальності “Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів”.

“Дирекція, педагогічний колектив та вся коледжівська спільнота висловлюють щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу непоправної втрати. Нехай добрий, світлий спомин про захисника України назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, усіх, хто знав його, любив та шанував”, — повідомила пресслужба освітнього закладу у Facebook.

Ще місяць тому обидва Герої разом з побратимами збирали гроші на авто для мінометного розрахунку.

У Коропецькій територіальній громаді 20 – 26 листопада оголосили днями жалоби.

Юлія Скорик, Експрес


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...