Опубліковано: 19 Листопада, 2023. Переглядів: 462


Гороскоп на 20-26 листопада

Тиждень з 20 по 26 листопада буде сповнений пригод та успішних угод. Це найбільш вдалий період, аби шукати подарунки для рідних на Різдво. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Магазини щедро роздаватимуть покупцям знижки та заманюватимуть акційними пропозиціями, – говорить астрологиня.

– Зараз для них це чи не єдиний шанс збільшити продажі. Це особлива нагода для закоханих. Цього тижня варто освідчуватися і знайомити обранців зі своїми рідними. Багатими і знаменитими мають шанс стати Леви, Терези, Скорпіони та Водолії. Ці чотири знаки отримають все, чого забажають”.

Овен

Не намагайтеся обхитрити долю. Ваші спроби почати знову стосунки, які нещодавно закінчили, призведе до ще більшого розчарування. Нового партнера зустрінете у кінці місяця.

Телець

Відкладіть спроби змінити щось негайно. Вони зазнають фіаско. Добре піде робота у вчителів та викладачів. Учні стають спокійнішими та уважнішими. Навчання йде легко та приносить гарні плоди.

Близнюки

Підтримайте дітей. Вони розгубляться перед очевидним вибором. Особливо непросто буде тим, хто наступного року закінчує школу і намагається обрати майбутню професію. Ваша підказка стане їм у нагоді.

Рак

Цей тиждень дозволить багато що проаналізувати. Перегляньте, скільки справ вам вдалося виконати цього року. Не намагайтеся перевершити попередні роки. Будете задоволені власними успіхами.

Лев

Доки інші вагатимуться, що робити далі, ви рухатиметеся вперед. Добре проходитимуть співбесіди та участь у спортивних змаганнях. Перемога у ваших руках. Це стане початком успішних подій, які чекають вас наступного року.

Діва

Тиждень порадує знижкам та акціями. Купуйте товари для дому, книги, ноутбуки та смартфони. Придбаний одяг довго не виходитиме з моди та пасуватиме вам.

Терези

Будьте щедрими на компліменти. Здивуєтеся, як це важливо для людей, які працюють у вашій команді. Гарно піде торгівля. Частину виручених коштів віддайте на благодійність.

Скорпіон

Годі чекати кращого моменту. Саме зараз ви почуватиметеся королями ситуації. Ніщо не стоятиме на перешкоді. Дійте сміливо. Цей період сприяє збагаченню. Не варто обмінювати валюту. Ці операції не будуть вигідними.

Стрілець

До кінця тижня чекайте позитивних змін в особистому житті. Допоможіть своєму щастю знайти дорогу до вас. Зареєструйтеся на сайті знайомств.

Козоріг

Втомитеся від сварок у домі. Втікатимете від конфліктів до друзів чи пабу. Партнерам це не сподобається. Досить обманювати себе. Визначтеся, хто вам до вподоби, а з ким стосунки давно зайшли в глухий кут. Не марнуйте часу з людьми, що не достойні вас.

Водолій

Вам хотітиметься всього та одразу. Але поєднувати роботу та сімейне життя буде все важче. Час знайти няню, яка допомагатиме у догляді за дітьми. Вдалий період, аби купувати авто, відкривати магазин чи салон краси.

Риби

Читайте більше нових книг. Якщо не встигаєте, обирайте аудіоверсії. Це допоможе відволіктися від думок про війну і знайти відповіді на чимало питань. Не позичайте гроші, навіть під розписку. Згодом доведеться через суд вибивати те, що належало вам.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...