Опубліковано: 12 Листопада, 2023. Переглядів: 577


Гороскоп на 13-19 листопада

Тиждень з 13 по 19 листопада – невдалий період для зміни зовнішності. Не експериментуйте із косметичними операціями, стрижкою чи кольором волосся. Результат розчарує. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Таланитиме людям із добрими намірами, – говорить астрологиня. – Той, хто замислює зробити комусь зло, сам зазнає невдач.

Батьки більше уваги присвячуватимуть дітям. Це зробить стосунки у сім’ї ближчими і теплішими. Зміна погодних умов покращить настрій і самопочуття. Відчуємо, що близько Різдво і Новий рік. Вівторок – вдалий час, аби купувати подарунки до Дня Миколая. Бажаного досягнуть люди практичні, які люблять комфорт і не ризикують грішми. Вас випробовуватимуть на порядність. Залишайтеся чесними з рідними і самими собою. Гаманець наповниться перед вихідними. Не беріть чужого. Що б ви не знайшли, спробуйте повернути це власнику. Процвітання та унікальні можливості чекають на Тельців, Риб та Стрільців”.

Овен

Це час зближення із родиною. Кохані та друзі намагаються догодити. Цінуйте їхні поради. Відмовтеся від ковбаси й сосисок. Забудете про біль у шлунку.

Телець

Будете в шоці від власних везінь. За які б справи не бралися, успіх буде на вашому боці. Працюйте наполегливо. Давайте поради, коли вас про це попросять.

Близнюки

Вдасться помиритися зі старими друзями. Вам нічого ділити. Зумійте зрозуміти і пробачити одне одного. Любов і злагода повернеться у сім’ї зі стажем.

Рак

Цього тижня вам щаститиму у маленьких справах. Добре піде торгівля. Вдалими будуть переговори щодо працевлаштування. Легко буде визначитися з майбутньою професією. Це вдалий період для абітурієнтів, аби обирати майбутній заклад для навчання. Відвідайте дні відкритих дверей.

Лев

Побудувати кар’єру буде важко. Тримайтеся за роботу, яку маєте. Доведеться змінити місце проживання або розпочати ремонт. Самотужки вам з цим не впоратися. Заручіться підтримкою людей, яким довіряєте.

Діва

Припиніть вириватися в лідери й доводити, що варті більшого. Спостерігайте за подіями навколо. Все повертатиметься бумерангом. За вчинки доведеться відповісти.

Терези

Якщо хочете назавжди забути про самотність, саме час запросити на побачення людину, до якої давно відчуваєте щось більше, ніж дружбу. Вам вдаватиметься те, що не під силу іншим. Відкриєте у собі неймовірні здібності та перевершите власні сподівання.

Скорпіон

Цей тиждень принесе багато вигідних фінансових пропозицій. Вживане авто з-за кордону купуйте у п’ятницю. Смартфон і ноутбук обирайте на вихідних. Відмовтеся від ідеї придбати вживану техніку.

Стрілець

Цей тиждень винагородить щедрих і терплячих. Діліться порадами, жертвуйте на благодійність. Турбуватиме відчуття боргу. Поверніть частину позики за першої нагоди.

Козоріг

Це чудовий період, аби зблизитися з дітьми. Дайте коханим відпочити. Займіться вихованням малечі. Оцінюйте людей за вчинками, а не обіцянками. Почнете поважати тих, кого раніше недолюблювали.

Водолій

Відчуєте себе улюбленцем долі. Вдаватимуться справи, які іншим не під силу. Діліться досвідом з колегами. Цього тижня ви будете хорошими вчителями і наставниками.

Риби

Женіть геть депресію та поганий настрій. Навіть у похмурі дні ви відчуватимете підтримку та любов. Щедрими будуть друзі. Але не перетворюйте їх на власного психолога. Не відмовляйте собі у смачненькому.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...