Опубліковано: 3 Листопада, 2023. Переглядів: 2475


Закарпаттям шириться сумна звістка (+ФОТО, ВІДЕО)

З 44-річним захисником Максимом Науменком на позивний “Діджей” попрощалися 3 листопада в Ужгороді.

Про це пише Суспільне.

Біля ритуального залу цвинтаря “Кальварія” зібралися рідні, друзі та військові-побратими загиблого Максима Науменка.

Прощання з Максимом Науменком

Прощання Максимом Науменком

“Ми познайомилися 6 років тому. Максим був дуже доброю людиною. Дійсно, спогади тільки хороші з ним. Він був дуже добрий і це прививав своїй дочці, наприклад, вчив, що навіть комара не треба вбивати, а давати шанс на життя”, — розповідає подруга Максима Марина.

Максим Науменко народився 24 грудня 1978 року в Донецьку. У 2014 році переїхав з дружиною до Ужгорода. Був діджеєм та громадським діячем.

“Я з ним познайомився 10 років тому, коли запросив його пограти на вініловій вечірці. Він приїхав з Донецька, йому тут сподобалося і він вирішив залишитися тут жити. Ми разом проводили час. Тут у нього з’явилася дочка. Він був дуже хорошою світлою людиною з надзвичайно хорошим музичним смаком, з потужною вініловою колекцією. Також мав хороше почуття гумору”, — згадує про захисника друг Максима Науменка Олексій Уманський.

На початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Максим став на захист Батьківщини й долучився до Державної прикордонної служби. Служив у 105-му прикордонному загоні імені князя Володимира Великого. Загинув 11 жовтня цього року в Донецькій області.

“Неможливо повірити, що це могло статися з Максом. Людина з великим серцем і гострим почуттям справедливості. Світлий і щирий. Настільки щирий, що не вмів блефувати у іграх, і це було дуже мило. Він був другом не тільки мені, але і моїм дітям. Він був другом для всіх. Вічна памʼять, друже. Дякую тобі за все. Ми винні тобі цю перемогу”, — написала про Максима Науменка на своїй Facebook-сторінці Анастасія Новікова.

Прощання з Максимом Науменком

За словами дружини Максима Діани, його прах забере з собою в Англію, де розвіє з дочкою.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...