Опубліковано: 1 Листопада, 2023. Переглядів: 432


“Хороший” Путін помер: у військовій розвідці прокоментували “смерть” диктатора

Новини про смерть російського президента Володимира Путіна насамперед розраховані на внутрішню аудиторію у РФ. Про це заявив представник Головного управління розвідки Андрій Юсов.

“Це повідомлення російських анонімних телеграм-каналів. Це внутрішня історія для РФ і російського населення”, — сказав в інтерв’ю NV Юсов.

Путін живий, але “новини” про його смерть корисні спецслужбам, — розвідка

“Путіну це мало допомагає, тому що в Росії багато прихильників конспірологічних теорій. І кожна така новина додає певної кількості людей, що “хороший” Путін помер, а поганий зараз займається чимось непотрібним. Внутрішнє протистояння в Росії продовжується, воно проявляється і в таких інформаційних кампаніях”, — пояснив Юсов.

З його слів, такі кампанії “корисним об’єктом для спостереження”.

“Головна запорука продовження таких процесів на Росії — наші успіхи на фронті, посилення санкцій та єдність союзників. Чим більше цих факторів, тим більше подібних неймовірних процесів буде відбуватися на території цієї загниваючої країни.

Цим вкидом хотіли перевірити реакцію суспільства в цифрах і динаміці та перевірити реакцію персоналіїв та еліт. Це також інструмент впливу на самого Путана чи людини, схожої на нього. Це одна з ознак нездорової ситуації всередині цього утворення. В Росії розвивають абсолютно руйнівні процеси”, — наголосив представник ГУР.

Військова розвідка: багато людей в РФ хочуть повалення режиму

Юсов повідомив про формування в Росії груп, які хочуть повалення режиму Володимира Путіна.

“Це утворення просякнуте різного роду внутрішніми конфліктами: релігійними, етнічними, національними. І багато є людей, які хочуть повалення режиму Путіна — хочуть добра для власної території і засуджують геноцидну війну проти України”, — Андрій Юсов в ефірі інформаційного телемарафону, передає УНІАН.

Як пояснив Юсов, ці люди усвідомлюють, що в них просто не залишається інших методів боротьби, окрім як збройної. Також вони розуміють необхідність взаємодії, зокрема й з українськими Силами безпеки і оборони.

“Звичайно, на території РФ формуються і працюють такі групи, і зокрема, українські Сили безпеки і оборони, українська розвідка активно з такими групами взаємодіє. І це абсолютно нормальний процес. Ми захищаємо власну державу від російської агресії, а вони захищають власне бачення іншої своєї батьківщини після режиму Путіна”, — сказав Юсов.

Юлія Скорик, Експрес


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...