Опубліковано: 17 Лютого, 2021. Переглядів: 1255


Зеленський присвоїв почесне звання «Мати-героїня» Світлані Липчей із Хустщини (+ФОТО)

Сьогодні, 17 лютого, у приміщенні Хустської міськради відбулася урочиста церемонія вручення посвідчення та нагрудного знаку до почесного звання України «Мати-героїня» жительці с.Крайнє, якій відповідно до Указу Президента України від 15 грудня 2020 року №568/2020 присвоєно це почесне звання.

Власне, за материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку присвоєно почесне звання України «Мати-героїня» багатодітній матері з села Крайнє Світлані Василівні Липчей, яка народила та виховала п’ятеро дітей.

За словами 47-річної пані Світлани, вперше вона стала мамою у 1992 році і завжди казала: Скільки Бог дасть дітей – стільки і буде.

«Спершу я народила доньку, їй зараз 28 років. Два роки потому – сина, йому 26. Далі Бог нагородив ще одним сином. Щоправда два роки тому його у 20-тирічному віці, у страшній аварії, я втратила разом із чоловіком – батьком дітей. Також маю ще двох синів: одному майже 18 років, а найменшому – 10 і він сьогодні зі мною. Вважаю, що діти це радість. І для мене мої діти – найкращі. Вони завжди усміхнені та дуже хороші. Крім того, я уже двічі бабуся, старша донька подарувала і внучку, і внука», – ділиться мати-героїня Світлана Липчей.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...