Опубліковано: 16 Лютого, 2021. Переглядів: 1667


Поліція Хуста затримала місцевого жителя за вимагання грошей у потерпілого (+ФОТО)

Сьогодні, 16 лютого, оперативники Хустського районного управління поліції задокументували факт вимагання та отримання коштів 50-річним жителем міста.

В ході поліцейської спецоперації встановлено, що чоловік протягом майже трьох місяців погрожував 38-річному потерпілому вбивством, якщо той не заплатить йому гроші.

Зловмисник вимагав від потерпілого гроші, як моральну компенсацію за, нібито, інтимні стосунки чоловіка з його дружиною. Моральну шкоду вимагач оцінив у розмірі 10 тисяч доларів США.

Під час передачі коштів через посередника на одній із вулиць міста Хуст й затримали зловмисника. Зараз він перебуває у ізоляторі тимчасового тримання.

Розслідування даного факту проводиться в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 189 (Вимагання, вчинене з погрозою вбивства) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання затриманому запобіжного заходу. Слідство у справі триває.- повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...