Опубліковано: 17 Жовтня, 2023. Переглядів: 1179


Помер Сергій Сивохо (+ФОТО)

Український шоумен, учасник КВК Сергій Сивохо помер у 54 роки.

Про це повідомила його близька подруга Світлана Бердецька у Facebook. За її словами, артиста не стало у вівторок, 17 жовтня, близько шостої ранку. Першими про смерть Сергія повідомили російські пропагандисти.

Писали, нібито він помер в окупованому Донецьку. Згодом пресслужба артиста підтвердила смерть Сивохо виданню Obozrevatel.

Останніми роками Сивохо дуже хворів. У 2021 році він екстремально схуд, скинувши 50 кг зайвої ваги. Тоді він зізнався журналістам програми “Зірковий шлях”, що проблеми з вагою у нього були через лікування дитячої недуги – бронхіту з астматичним компонентом.

“Для лікування тоді використовувалися різні засоби, в тому числі і гормони”, – сказав він.

У 2017 році у Сивохо виявили виразку. Він став втрачати сили, було важко вставати. До того моменту він вже важив 195 кг. Мала рухливість призвела до накопичення рідини в легенях. Лікарям довелося навіть вводити його в штучну кому, а в лікарні у нього оніміла стопа.

Сивохо був творчим директором українських телерадіокомпаній і креативним продюсером “Кварталу 95”, “Велика різниця по-українськи”. В 2013 році був капітаном команди телеканалу “Інтер” в проекті “Що? Де? Коли?” та ведучим програми “Вирваний з натовпу” на тому ж каналі.

У 2015-2017 та 2019 роках був членом журі проекту “Ліга сміху”.

Сім’я

Одружений. Дружину звати Тетяна. Вона також працювала на телебаченні, вела програму новин. Вони познайомилися під час зйомок на ТБ. Разом виховували сина Савву.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...