Опубліковано: 15 Жовтня, 2023. Переглядів: 1477


Скандал у селі: підлітки засовували голову школяра в туалетну яму й змушували бігати голим

На Одещині підлітки жорстоко знущалися з школяра.

Інцидент трапився у селі Шевченкове Кілійської громади Ізмаїльського району приблизно півтора тижня тому. Про це повідомила волонтерка і громадська активістка Олена Ротарі у Facebook.

За її інформацією, учні 7-8 класів засовували голову хлопчика в яму вуличного туалету.

Потім вони змусили його оголити статеві органи і бігати голяком на майданчику, знімаючи це на відео.

Як згодом стало відомо, ініціатори булінгу – двоє синків вчительки цієї школи, тому родина постраждалого не хоче на них скаржитися.

“Обидва кривдника – це сини вчительки цієї школи. Через це мама хлопчика, з якого знущалися, не стала подавати заяву в поліцію. Вона не вірить у справедливість. Бо родина вчительки у селі заможна. Плюс це опубліковане відео відразу видалили із соціальних мереж і не хочуть надати розголосу”, – каже волонтерка.

Ротарі нагадала, що, за її інформацією, приблизно місяць тому у Вилковому Одеській області через булінг у школі покінчила життя самогубством дівчинка.

“Просто наведу суху статистику на Одещині: за 9 місяців до територіальних органів поліції звернулось 10947 громадян, які повідомили про факти домашнього насильства. Серед потерпілих майже 600 дітей”, – повідомила волонтерка.

За її словами, на жаль, було зареєстровано 58 кримінальних проваджень, пов’язаних із сексуальним насильством щодо дітей, серед них 8 зґвалтувань.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...