Опубліковано: 16 Лютого, 2021. Переглядів: 307


Мобільні бригади із Закарпаття, які вакцинуватимуть від COVID-19, поїдуть на тренінг у Київ

Чотири мобільні бригади із Закарпаття, які щепитимуть людей під час першого етапу вакцинації, поїдуть на дводенний тренінг у Київ.

Про це повідомила головна епідеміологиня області Вікторія Тимчик.

Там їм розповідатимуть про роботу з різними вакцинами від ковіду, які планують отримати в Україні.

“Також буде проводитись окремий 1-денний тренінг з особою, відповідальною за отримання та зберігання вакцини на обласному рівні, а також котра буде відповідати за логістику і розвезення цієї вакцини в заклади охорони здоров’я області, — сказала Вікторія Тимчик. — Про інші речі, які будуть відбуватися в плані вакцинальної кампанії, щойно ми отримаємо офіційне підтвердження з боку Міністерства охорони здоров’я та Центру громадського здоров’я МОЗ України, ми обов’язково будемо тримати громадськість у курсі”.

Нагадаємо, наприкінці січня головний санітарний лікар Віктор Ляшко сказав, кампанія з вакцинації від COVID-19 в Україні може початися з 15 лютого. Завідувач відділу стратегії імунізації Центру громадського здоров’я МОЗ Олександр Заіка в ефірі Суспільної студії щодо того, чому сьогодні не почалась вакцинація, повідомив, в міністерстві не прив’язувались до конкретної дати, а планують роботу згідно з етапами дорожньої карти.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...