Опубліковано: 4 Жовтня, 2023. Переглядів: 818


Віктора Балогу, якого підозрюють у смерті лікаря, випускають із СІЗО під заставу 1,3 млн грн

Ужгородський міськрайонний суд 3 жовтня змінив запобіжний захід Віктору Балозі, якого підозрюють у причетності до смерті лікаря.

Чоловіка залишають під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 1 342 000 гривень.

Досудове слідство триває.

Про це повідомили на сторінці Ужгородського міськрайонного суду у Facebook.

За інформацією відомства, у ході розгляду справи захисник підозрюваного зазначив, що з урахуванням матеріалів кримінального провадження та доказів, здобутих слідством, наявні підстави для пом’якшення запобіжного заходу.

Віктору Балозі змінили запобіжний захід — тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 1,3 млн гривень

“Зокрема, адвокат вказав, що згідно з висновком судово-медичної експертизи, у потерпілого не виявили жодних ушкоджень крім тих, які виникли внаслідок падіння з висоти власного зросту. Потерпілі матір та дружина загиблого, заявили про відсутність майнових та немайнових претензій до підозрюваного. Додатково захисник наголосив на бажанні підозрюваного укласти договір на утримання малолітнього сина потерпілої до досягнення ним повноліття”, — йдеться у повідомленні.

Присутня на засіданні дружина водія автомобіля “Skoda” підтвердила відсутність претензій до підозрюваного та заявила про бажання припинити відносно нього кримінальне переслідування. Вона просила змінити запобіжний захід на такий, що не пов’язаний з позбавленням волі, оскільки це дасть можливість укласти угоду з обвинуваченим на утримання її малолітнього сина до досягнення повноліття, — додають правоохоронці.

Досудове слідство триває.

Що відомо про справу

Інцидент трапився 10 серпня близько 12-ї ночі на вулиці Баб’яка в Ужгороді. Між чоловіком, який керував автомобілем “Skoda”, та водієм “Volkswagen Touareg”, стався конфлікт на дорозі, внаслідок якого одного з учасників інциденту — 29-річного лікаря Мукачівської лікарні Івана Турока — госпіталізували. Тієї ж ночі його перенаправили в обласний центр нейрохірургії та прооперували.

Жодного стороннього предмету, ні біти, ні кийка, сторони конфлікту не використовували. Вранці 17 серпня Іван Турок помер в обласному клінічному центрі нейрохірургії. Ввечері того ж дня підозрюваного у причетності до смерті лікаря затримали.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...