Опубліковано: 13 Лютого, 2021. Переглядів: 300


Гороскоп на 15 – 21 лютого

Овен. Завдяки розташуванню планет з’явиться шанс підвищити рейтинг на роботі, поліпшити репутацію. Але ви постійно відчуватимете вплив таємних недоброзичливців, які так і норовлять підірвати ваш авторитет.

Телець. Якщо коханий буде готовий годинами слухати ваші задушевні розмови, ви багато чого йому пробачите. Зараз від своєї другої половинки ви чекаєте захоплення і порозуміння. Якщо цього не буде, то й стосунки можуть зійти нанівець.

Близнюки. В родині ви визнаний лідер. Усі чекають від вас слушної поради. Тому доведеться не тільки роздавати рекомендації, а й відповідати за те, що сказали. Якщо раптом щось піде не так, близькі не втримаються від різкої критики.

Рак. Непоганий період для того, щоб пройти обстеження – діаг­ноз буде поставлений швидко й точно. Але до вибору фахівця підійдіть серйозно. Ліпше покладатися на класичну медицину й уникати сумнівних польотів фантазії та відвідування знахарів.

Лев. Ви відчуєте сплеск енергії. Сили й упевненість у собі що не день прибувають. Романтика у стосунках, чудові перспективи в роботі – все це буде радувати й надихати. Сімейне свято краще відзначити за містом, на природі.

Діва. Тиждень почнеться дуже активно, ви знайдете час для себе, подбаєте про свій зовнішній вигляд. Розробіть план тренувань і спа-процедур відповідно до фаз Місяця – результат вас порадує. Особливо ефективним буде плавання.

Терези. Помітного погіршення фінансового становища не очікується. Швидше навпаки – перед вами відкриються можливості заробітку в раніше незнайомих сферах. Правда, гроші отримаєте не відразу, доведеться трохи зачекати.

Скорпіон. Хороший період для відпочинку всією сім’єю. Але варто ретельно вибирати місце – не слід їхати далеко від дому, можна піти в гості до друзів або вирушити на дачу. Вам сподобається поїздка, яка буде пов’язана з родинними справами.

Стрілець. Один із найромантичніших періодів. Фази Місяця налаштують вас на любов і ніжні стосунки, а розташування планет зробить найчарівнішою і привабливою для протилежної статі. Не проґавте шансу почати все з чистого аркуша!

Козеріг. Справите неабиякий фурор на роботі. Можете різко змінити дрес-код, і колеги почнуть вас копіювати, або ваша активність на нарадах приверне підвищену увагу начальства. Головне – не переборщити з оригінальністю.

Водолій. Стосунки з колегами й коханими нагадуватимуть перетягування каната. Але ви зумієте настільки витончено обіграти будь-яку сварку чи конфлікт, що в результаті правда буде за вами, а репутація партнера при цьому анітрохи не постраждає.

Риби. В особистому житті вам увімк­нуть «зелене світло». Розташування планет подарує гарний і незабутній роман, до вас будуть дуже добре ставитися, балувати вас, носити на руках і дарувати подарунки. Насолоджуйтеся любов’ю!


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...