Опубліковано: 18 Вересня, 2023. Переглядів: 496


Екснардеп від Закарпаття покинув територію України з посвідченням інваліда ІІІ групи – ЗМІ (ФОТО)

Голова Мукачівської райради та колишній нардеп Михайло Ланьо покинув територію України. Про таке, посилаючись на допис блогера Віталія Глаголи у Telegram, пише видання Перший кабельний.

За інформацією джерел Віталія Глаголи, екснардеп і голова Мукачівської районної ради Михайло Ланьо 14 вересня о 8:05 покинув Україну через пункт пропуску «Косино».

“Він виїхав на авто марки Porsche із номерним знаком АО0004ВР. Причина виїзду – посвідчення інваліда ІІІ групи із номером 2369711653. Групу інвалідності від отримав незадовго до виїзду.

За оперативною інформацією до цього він був викликаний на допит по відкритому кримінальному провадженню і оперативно виїхав з країни.

Джерела у владних колах повідомляють, що голова Закарпатської ОВА Віктор Микита почав чистку криміналітету у владі.

Нагадаю, до цього з країни терміново виїхав мер Рахова Віктор Медвідь по якому ведеться розслідування у кримінальному провадженні. Він сам собі виписав відрядження і не повернувся із Румунії. Наразі він у розшуку.

Мої джерела кажуть, що після цих випадків розпочались масові перевірки депутатів місцевих рад та чиновників на предмет підстав виїзду закордон”, – йдеться у публікації.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...