Опубліковано: 11 Вересня, 2023. Переглядів: 255


Погода ще потішить українців літнім теплом

Найближчим часом в Україні триватиме тепла погода.

12 вересня температура повітря у більшості областей коливатиметься в межах +20…26°С, повідомила синоптикиня Наталка Діденко в Facebook.

У західних областях буде найтепліше, до +25…29°С, а трохи свіжіше, хоча також комфортно, буде у східній частині: +20…24°С.

“Сьогодні понеділок, тому “найближчим часом” дуже доречне у прогнозі. У декого буде навіть літня погода. Пуховики не дістаємо, про шапки і не думаємо! Дощі? Ні, не чули! У нас антициклон. Скрізь у вівторок буде переважно сонячно. Хіба що завтра у Чернівецькій області якісь незрозумілі локальні хмари підкинуть трохи локального дощу. І все”, – написала вона.

У Києві 12 вересня очікується суха сонячна погода з максимальною температурою повітря +25…27°С. Вночі очікується +11…14°С.

“Вже легко дихати, тож багато хто дістав не товсті ковдри та довші піжами у кролики. Але вдень ще багато світлих кольорів та темних окулярів. Ще є купа часу зловживати милими осінніми стереотипами: дні стали коротшими, золота осінь, стелеться осінній туман, осіння меланхолія, гриби не ростуть, грибів повно, бабине літо прийшло пізно (або рано, або триває довго), не знати, що вранці одягати”, – додала Діденко.

Ближче до середини тижня буде дуже тепло. 14-15 вересня пройде атмосферний фронт із дощами і навіть трохи спуститься вниз температура повітря. Проте нічого суттєвого не станеться.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...