Опубліковано: 5 Вересня, 2023. Переглядів: 1042


Апеляційний суд залишив під вартою Віктора Балогу, якого підозрюють у причетності до смерті лікаря

Запобіжний захід у справі Віктора Балоги, якого підозрюють у причетності до смерті лікаря, залишили без змін. Про це повідомили на сайті Закарпатського апеляційного суду. Засідання відбулося 5 вересня.

Згідно рішення суду, запобіжний захід у вигляді 60 діб тримання під вартою без права внесення застави залишили без змін.

“Беручи до уваги наявність ризиків, колегія суддів прийшла до висновку: апеляційну скаргу адвоката підозрюваного залишити без задоволення, а ухвалу слідчого судді Ужгородського міськрайонного суду від 18 серпня 2023 року – без зміни”, — йдеться в повідомленні.

Віктор Балога знаходитиметься під вартою щонайменше до 13 жовтня.

Що відомо у справі:

Інцидент трапився 10 серпня близько 12-ї ночі на вулиці Баб’яка в Ужгороді. Між чоловіком, який керував автомобілем “Skoda”, та водієм “Volkswagen Touareg”, стався конфлікт на дорозі, внаслідок якого одного з учасників інциденту — 29-річного лікаря Мукачівської лікарні Івана Турока — госпіталізували. Тієї ж ночі його перенаправили в обласний центр нейрохірургії та прооперували.

Жодного стороннього предмету, ні біти, ні кийка, сторони конфлікту не використовували.

Вранці 17 серпня Іван Турок помер в обласному клінічному центрі нейрохірургії. Ввечері того дня підозрюваного у причетності до смерті лікаря затримали.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...