Опубліковано: 2 Вересня, 2023. Переглядів: 267


Українців попередили про високу ймовірність російських ракетних ударів

Ймовірність завдання Росією ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою. Протягом минулої доби ворог завдав чотирьох ракетних та 39 авіаційних ударів. Про це вранці 2 вересня повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

Загарбники також здійснили 42 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

“Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура”, ‒ йдеться у повідомленні.

Водночас авіація Сил оборони України протягом минулої доби завдала шістьох ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. П’ятьох ударів українські військові завдали по зенітно-ракетних комплексах ворога.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом минулої доби уразили чотири райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки окупантів. А також 10 артилерійських засобів на вогневих позиціях, два пункти управління, три склади боєприпасів та радіолокаційну станцію росіян.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...